Nápověda

Nápověda

Anotace: napovidam, napovidam a nic

Jsem schovaná…Najdi mě!!
Jsem schoulená…Zakryj mě!!
Jsem zhasnutá…Rozsviť mě!!
Jsem vzbuzená…Uspi mě!!
Jsem zamčená…Odemkni mě!!
Jsem odmocněná…Umocni mě!!
Jsem roztočená…Zastav mě!!
Jsem tu…Miluj mě!!
Autor Stepa, 10.05.2005
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí