Anotace: jen tak..
doufam ze nas vazne nechces opustit to by me bylo nejen lito ale byla by to i velka ztrata ver si ono se to mozna zlepsi preju hodne stesti a nekdy musime pokecat!! jak pisou roboti LET let do sveta kde nadhera je nemusis se stehovat stai otevrit oci:)
20.08.2007 14:25:00 | Kirsten
odpouštěj a žij...přesně tohle jsem ti chtěla napsat...rup mě předběhl...ale to nevadí... bude nás asi víc, co ti tohle chceme říci...
16.08.2007 16:46:00 | no