Písmenko k písmenku
vesele skládat,
napsat si basenku,
Smát se a mávat.
To slabikář nás učí,
ta kniha knih,
a kdo mi nevěří,
ať jinou bez této
přečíst si zkusí.
Já při ní, něžně jsem zjih…
18.08.2007 10:38:00 | kouzelníček
A více si všeho vážíme.I života a každé hezké chvilky.
Hezky je to napsané.
16.08.2007 18:52:00 | s.e.n