Nevím proč?
Anotace: Asi to každýho z nás někdy trápilo...
Já nevím proč jsem ti to nikdy neřekl
Já nevím proč jsem to nikdy nezkusil
Když zase ztratíme tyhle hořké slupky
Všechny důvody ožijou
Ale teď je konec...
Já nevím proč jsi se mě nikdy nezeptala
Já nevím proč jsi se nikdy nezajímala
Když zase zatajíme tyhle malé hříchy
Všechny důvody zemřou
Ale teď je konec...
NE!
Přečteno 343x
Tipy 2
Poslední tipující: bloodysunset
Komentáře (1)
Komentujících (1)