Pár blbostí dohromady.
Paprsky dluohé až na paty,vedle tý báby střapatý.Heletý babě střapatý,vloupaj se jí až do chaty.Do chaty malé,do chaty velké hlavně tam nic nev lejte.Lejte to kdyžtak na sebe a né na ty nápoje, nápoje účiné jsou,vždy se otevřou.Otevřou se sami protože jsou s námi.
Komentáře (2)
Komentujících (2)