A přesto jeden z vás
Anotace: je to kapku jednodušší forma, přiznávám, ale...taky jsem to já
°
jsem sebevrah
uvážlivých
misek vah
jsem průkopník
a přesto jeden z vás
jsem uzlem
smyčky na provaz
jsem mezerou
protivníků:
teček, čárek
v vykřičníku
jsem rozličností
stejnorodých krás
zrůdné ošklivosti
... a přesto jeden z vás
Komentáře (4)
Komentujících (4)