Žít navždy
Anotace: ...co by kdyby že?
Žít navždy
Kdybych měla jistotu
Klíč k věčnému životu
Šla bych na konec světa
Tam kde život končí,vzkvétá
Skočit z té nejvyšší skály
Tam,kde jiní by se bály
Kdybych se nemusela bát
Srdce lidem otvírat
Otevřela bych ho Tobě
Dělat cokoliv jen chceš
Přežít,že se se mnou rozejdeš….
Klidně trpět pro Tvůj svět
Lásku nechat zabíjet
Kdybych mohla navždy žít
Už nemoh bys mi ublížit…
Komentáře (2)
Komentujících (2)