Anotace: Strach svazuje mysl a týrá tělo. Strach mě děsí. Strach nenávidím, stejně jako nenávidím lítost, sebe a to všechno ostatní.
au, tak ta je ostrá
20.08.2007 16:58:00 | Trdlo
píšeš moc hezky a hlavně tak jako nemuzu ja ja to skryvam v hlave a raci s smeju at netrapim pratele a hlavne ty co me znaji a jsou na literu takze ani nemuzu tak psat dekuju ze ty tak pise jako by si mi mluvila z duse:)
20.08.2007 14:21:00 | Kirsten
strach je zničujúci..omračujúci..zabíjajúci vsetko ostatné! pekne si to vyjadrila, napísala...
17.08.2007 09:12:00 | gallatea