Obskurní..
Obskurní a hektický,
to je dnešní svět,
někdy snad poetický,
vtěsnat ho tak do pár vět...
Pochmurný až děsivý,
Skrz na skrz,
projíždím ním jako zběsilý,
ve tváři tvrz…..
Směšný a pošetilý,
jako klaunův nos,
ke konci bezradný,
Tvůj prohraný los….
Říkali kulatý..
Komentáře (3)
Komentujících (3)