Anotace: slzy - krásný Boží vynález, jež vyjadřují vše potřebné v maličkých potůčcích
Ó bohové... máš krásný styl psaní. Přesně jaký se mi líbí, jakého nikdy není dost :) působí trošku... starodávně a přece né těžce, jak to někdy bývá... ale starodávnost, to slovo má mnoho významů.. vyber si tedy ten, který je ti nejbližší a třeba to bude tentýž, který jsem měla na mysli já. Rozhodně jsem to nemyslela ve zlém. Myslím, že jsi dobrý básník..
15.01.2008 11:15:00 | Já Esther Ruth