Pravda o lásce
Anotace: takhle to pociťuji já:)
Když se dva milujou,
spolu být nemohou,
život jim do cesty překážky staví,
rány rozsévá
a nesváry tropí.
Když dá jim jeden den v ráji,
druhý pak v pekle stráví,
hodiny rychle posouvá
a život jim tak ubírá.
Pro jeden polibek hlouposti tropí
a pak jen slzy roní.
Pak z velké lásky jen bolest zbude,
co pokoje nám nedopřeje.
Fotky trháš,
chceš zapomenout,
ale nejde to,
protože lásku,
právě tu jedinou ze srdce nevyženeš.
Komentáře (1)
Komentujících (1)