Anotace: Touha nám dává křídla
... žena plačící pro mužské štěstí ... padat ti budou k nohám ...
... krásně jsi vyjádřila svou touhu ...
17.08.2007 09:26:00 | Marcella
Budu plakat za naše budoucí rozchody...Celá básnička je pěkná, ale tohle, tohle se mi stejně líbilo nejvíc, i k dyž to moc pozitivní není...
17.08.2007 07:16:00 | Veru