Stát se...
Lehký vánek v stromoví
šumění ti napoví
Tichý bzukot lesních včel
kéž bys s nimi létat směl
Jemné vody zurčení
být v té řece kamení
Žhavé světlo sluneční
stát se paprskem jež ční
Blankytná modř na obloze
být tak hvězdou v malém voze
Kapky rosy na růžích
vědět, co se skrývá v nich
Pavučinky v rákosí
umět určit to, co jsi
Na malou chvíli nevnímat
vidět, co lidské oko jen tak nespatří
Položit se do vody
Stát se součástí přírody
Komentáře (0)