Anotace: ... trochu depresivka, ale není to tak zlé ... pouze okamžik co přišel a zase odešel ...
Život není není film,je to realita nelze ho přetočit zpět! Jen doufám,že mezi vámi to klape dobře...ale napsal jsi,že to byl jen depresivní okamžik,co přišel a hned zase odešel,takže věřím,že to klape! ;-)
18.08.2007 20:53:00 | Chancer
Ta poslední sloka je prostě nádherná. To o čem mluvíš už tolik ne. Chápu tě, jak já tě chápu.
Jsem jen hlína
prsty tvých hrnčířů
marně se snaží
svě nádoby
spojit v jedinou
Ach jo
17.08.2007 14:18:00 | Lucie Teru