Eragon 3
Anotace: Další z básní které sem napsal v rámci soutěže o lístky na Eragon(už to nějakej pátek bude)
Spojenci
Eragon chtěl dobro konat
A tyranii chtěl překonat
Nebyl na to sám byla sním Safira
Co Království též popírá
Království bylo totiž špatné
Bylo velmi krvelačné
Nestaralo se o občany
Nestaralo se mír
Nestaralo se o Jídlo pro lid
Nestaralo se o nic
Staralo se pouze o sebe
Avšak Vardenové na to řekli Ne!
A tak se spojily
Vardenové a Eragon ne bez Safiry
Poněvadž byly jedna mysl
A tahle báseň má díky nim smysl…
Komentáře (1)
Komentujících (1)