Poslouchej
Anotace: ...teď tady začlo zase pršet....:)
V korunách stromů
šumí déšť a
skrápí zemi vyprahlou
poslouchej
to šumění
mě uspává
a ve snu
tě vidím přicházet
zmáčenou
kapkami deště
s vášní a něhou v očích
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: splintercell.new
Komentáře (7)
Komentujících (7)