Anotace: Pocit vyčerpanosti, kdy někam jdu, protože musím… ale už nejsem tak úplně v těle…
jejda, tak takhle se cítím docela často :P unavená lidmi, společností... izolovaná myšlenkama :)
krásně napsané ;)
22.08.2007 08:35:00 | Boscai
Jo jo, všecí se tak občas cítíme ... já už bych potřebovala trochu odpočinek ...
21.08.2007 17:17:00 | NikitaNikaT.
Taky o něčem přemýšlím a nejednou jsem u domu,ani nevím koho jsem potkala.Nohy jdou a duše se toulá bůhví kde.
17.08.2007 19:25:00 | s.e.n
mě se tohle stává i za jízdy v autě :-)
včera když jsem oťukala za mnou parkující auto jsem taky byla myšlenkama někde v oblacích :-)
17.08.2007 19:00:00 | Popelka