Razítka času
Anotace: Ženy … stále touží po něčem, o co možná jako lidi ani nestojí…
Hodinkami objímám pas
doby čekání
Pročekali jsme
náš čas na dítě
Nedočkám se svatby
Protože…
v jádru lásky
jsme protonem a neutronem
už tak dávno
(světská razítka
zavírají do klece
všechny vůně
z očí milenců)
… A my tak rádi
tancujeme
na duhovém stéblu
nadějné trávy
… všechny minuty jsoucna
Komentáře (10)
Komentujících (10)