Paroháč
Když jsem byl jelenem
v minulým životě,
vábil jsem srnky
na Vizovické trnky.
Když jsem byl jelenem
prosil jsem myslivce
o malou výpomoc
s konkurenčním bojem.
A přesto...
když jsem byl jelenem,
večer co večer
dostal jsem nový
paroží.
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: pavlis, Foton
Komentáře (4)
Komentujících (4)