Noc bez Godota
Tisíckrát koloběh věcí bez pointy
tisíckrát čekání na Godota
tisíckrát v náručí idiota...
a stokrát nízký finty
vtisknutý do těla.
Jeptiška v kůži Otella.
Zkurvená, křehká, nesmělá
kurtizána v noci bez Hamleta.
V pokleku zapřená polověta
dořknutá s ránou o zeď
či o zem či jinou plochu.
Bachařka zamčená do vrtochů
svý vlastní vnitřní špíny.
Krev ze rtu utřená o noviny
a vyškubaný vlasy.
Polibek koplej do bezkrásy
těla, jména i minulosti.
V nahotě na důkaz nepravosti
ve chvíli poslední nitky
střízliví zvracím u záchytky
z koloběhu věcí bez pointy.
Z tý zasraný paralely vlastního domu.
Komentáře (6)
Komentujících (6)