Anotace: ???????
Těžké je myslet pořád, nejtěžší nemyslet - nejsem si jistá, jestli se dá pitím dostat do meditace - zatím to pořád jenom zkouším:D a jak vidno, tak Ty taky - další odkrývání hádanky si jdu přečíst dál:)
31.08.2007 14:39:00 | Rádoby zoufalá
Pod dojmem jednoho letního zážitku nemůžu jinak než...nadechnout se, zadržet dech a protáhnout okamžik na věčnost. Tím chci říct, že se mi to líbí a taky díkes za komenty, cos mi nechávala. Jsem ráda, že se ti líbilo moje dílko, protože to tvoje se mi líbí taky. :-))
23.08.2007 22:32:00 | derrry
Hmm teda co říct, nechci to jen tak přejít, ale prostě mi došla slova...perfektní!!:-)
18.08.2007 23:12:00 | paranoidandroid
je to skvely, myslim ze to chapu, s tema vzpominkama a tak....je to vyborny
;)
18.08.2007 17:17:00 | embryo v hlave