Tajná
Chodím a vrčím jako starý pes
večer na zarosené okno
čmárnu krátkou sms
ráno ji odpaří
přečteš ji z poledních mračen
budu ji slabikovat na jiném místě
kdo z nás bude víc zmáčen?
Nesmím tě vidět
ani jmenovat
jenom tě nosit v hlavě
vzkazy promítat do mraků
číst si odpověď v trávě
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: Terakota
Komentáře (2)
Komentujících (2)