Léto?

Léto?

Anotace: Jak jen se člověk může při práci zasnít, možná se nebude vůbec líbit! Ale snad aspoň trochu zprostředkuje danou atmosféru!

Při sklizni sena zaslechla jsem šum klasů…

V tónu lučního větru,
utíkám k tobě skrze obilný lán.
Slunce se opírá do podvečera,
tváře se červení barví.
Klasy lomí se pod nohama.
Cikády cvrččí do noty nám hrají.

Haló dámo, chopte se těch hrábí!
A nespěte u té práce!!!

Ach bože představa letních polí mě vábí,
klidně bych zanechala i těch hrábí :-)
Autor NDDM, 18.08.2007
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí