V kartách tu lásku prohrál,
Již není můj srdcový král.
Je stále tím jediným esem,
Když nyní může troubit lesem?
Stručné, ale krásné...
19.08.2007 22:05:00 | Nikytu
Ten, kdo propad´ karbanu,
doma nešťastnou má ženu,
ta jednoho dne naštve se.
"Stejně domů peníze nenese,
tak mezi kumpány ať zůstane,
jiný milý mé srdce dostane."
Ale jinak...nebránila bych muži, aby si občas karty zahrál :-)
18.08.2007 22:07:00 | Lorraine