Anotace: Mariáš je kouzelná hra. Vysvětlení: když se v mariáši uhraje sedmička nakonec, prohrál, ale nemusí za svou prohru zaplatit.
Tato báseň se jmenuje Mariáš života, a minulý komentář není myšlen jen na Mariáš, just think about it;)
20.08.2007 07:58:00 | Arcanis
Když se nakonec uhraje sedmička a prohraješ, můžeš platit, neplatit, a dokonce něco dostat, záleží jak vysoko byly sázky (doslova i metaforicky) ;)
19.08.2007 13:32:00 | Arcanis