Anotace: To byl jednou jeden básnický souboj ... Díky
Už nevoním po malinách
a sladkost tůní mých
schovala jsem
do kompotu od babičky
však hladíváš- li mne
těmi slovy nevyřčenými
skrytými
do novinových článků
sním
o muži
bez tváře
jenž vášeň
má v básních skrytou