O zabití
Anotace: měl jsem ji dost
Láska nás pojí,
srdce mě stojí.
Já s nádechem rtuti,
dopis píšu ti.
Červenou mašlí,
co svět ti zkrášlí.
Pod sluncem prahnu,
však ještě se nahnu.
A s bílou duhou,
železnou stuhou,
já budu tě hladit,
to bude tě chladit.
Život odejde,
v štěstí vejde
a poví mi, že
zabil jsem milou,
ne však nevinou,
lásku svou.
Komentáře (0)