Modlitba mezi tečkami tmy
Anotace: ... o všeobjímající lásce
Dívám se do tmy
a z oken stahuji
světla lamp
Hledám
růžové a zlaté paprsky,
abych mohla zviditelnit to,
co cítím
Nenalézám
Nenacházím
… a přece vím,
že jich mám plnou hruď
Prosím černý vzduch
o propustku
a skulinku
pro těch několik
zlatorůžových vlasů
lidskosti
Někde tu musí být…
Někde tu přece jsem?
Komentáře (3)
Komentujících (3)