Prázdnota
Jsi sám, a srdce tě bolí,
hlavu máš, jako bys dostal ránu holí.
Lidi se mění, čas utíká,
celník zloděje zatýká.
Připadáš si jako jeden z nich,
jako by na tvá bedra dopadal sníh.
Jsi sám, lásky se bojíš,
však je jasné, že o ni stojíš.
Přátelé změnili se v sochy,
ruce máš jak rozprouděné toky.
Říká se tomu obava,
když na tebe nehezká věc dopadá.
Jsi sám, na všechny starosti a slasti,
na tyto bolesti neexistují masti.
Jsi sám,
a je na tobě,
co bude dál...
Přečteno 350x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Jordan17, Linuxa, jára spots
Komentáře (3)
Komentujících (3)