Dnes..
Anotace: Včera, nebo před měsícem.. Vždyť je to jedno..
Dnes
chutná nějak jinak
ta touha
po splněných přáních
ztratila svůj šarm
a je slanokyselá
(slzami a šťávou z citrónu)
Dnes
i když nevím jak
se změnila
Proč? Nevím..
ztrácí se
a bez ní už nemůžu
být jentak veselá
(už toho vím moc)
Dnes
jsem nahlídla
do ztraceného světa
tam, kam nikdo nevidí
(radši)
s hrůzou v očích
otevřená pro rány
a trochu zmatená
Dnes
jsem poznala Tebe
(a jsem navždy prokletá)
Komentáře (4)
Komentujících (4)