Dávno, dávno já byla hloupá...
Anotace: Stalo se vám už někdy, že jste někdo nesnášeli, ba přímo nenáviděli, že byste ho chtěli vidět smažit se v pekle?Tato báseň vyjadřuje čistou nenávist, snad se mi to podařilo:O)
Dávno, dávno, řekls mi, že mě máš rád
Dávno dávno, lásku jsem ti chtěla dát
Ale tys mě podvedl a jako už mnohokrát
Já odpustila ti, já husa hloupá
Avšak tys vzal nůž a zase, znova
Bodal, aby utichla má slova
A to byla právě největší chyba tvá
Neb má slova nikdy nebudou mrtvá
Budou žít dál zas a znova
Když srdce jsem ti chtěla dát,
Myslela, že mě máš taky rád
Tys vzal sis srdce i všechno další
Teď temný stín tě v srdci straší
Vždyť ty si to zasloužíš, nevděčníku
Dávno, dávno, já věřila tvým lžím
A teď se tu jako duše vznáším
A má nenávist, jednou, tě dožene před bránu pekelnou
Komentáře (1)
Komentujících (1)