Točím se točím
Anotace: ...a opět jedna ze starého soudku
Točím se točím
Točím se točím, jak na kolotoči.
Jakoby to měl být konec světa.
Točím se točím, ty modrý máš oči
a říkají ti Květa.
Točím se točím, říkal mi doktor Kočí.
Láska prý nejlepším je lékem.
Točím se točím, psi dál na chodník močí.
A ta můj milý prý přijde s věkem.
Točím se točím jak na březích Soči,
kde Fráňa Šrámek psal své básně.
Točím se točím, snad pro ty tvý oči,
snad pro ně je mi tak krásně.
Komentáře (0)