Franfurktská dešťová
Okousaným prstem
kreslím na okno metra
obrázek dinosaura.
Venku prší
mokře padají kapky
na můj bavlněný deštník.
Modře voní beton
železo a sklo
nechávám za sebou.
Skrz zdi tunelu
vidím světla
lampiónů.
Slavnost začala
budeme se smát
já, sklo a železo.
v modře vonícím betonu.
Obrázek dinosaura
smazal mi pán naproti
burzovními novinami.
Komentáře (2)
Komentujících (2)