Moje Báseň
Anotace: to jsem jednou seděla v otevřeném okně a dívala se do nebes..
Moje Báseň
Chci do nebes se rozletět
a shlédnout krásy světa,
chci svá křídla roztáhnout
a vědět, jak se létá.
Chci poznat vzdálené kraje a oblaka,
Chci být jako pták, kterého vše láká.
Chci do nebes se rozletět
za hranici smyslů a přání,
chci oknem svým pohledět
na nebeské svítání.
Chci poznat vzdálené kraje a oblaka
a nic víc na světě už mě neláká.
Komentáře (3)
Komentujících (2)