Anotace: Jak to vypadalo při dešti, když jsem se dívala z okna...
chces kritiku, tak to neber zle, osobne si myslim, ze snaha o rymy cele veci jen skodi..
zkus to bez toho, uvidis, ze se zbavis te zbytecne krece posledni slabiky a basnicku to hrave prosvetli.
02.09.2007 23:00:00 | Jen tvůj anděl
padaj, zavíraj, lítaj.. ajajaj! že by Pražák? ;o).. nicméně nejlepší je z celé té básně ten poslední odstavec. Ten se opravdu vyvedl.
20.08.2007 20:25:00 | fialová
a někdy ne jenom sledovat....zmoknout je úžasná věc, ale člověk se toho nesmí bát a musí si na to umět udělat čas=)... jako já.
20.08.2007 12:40:00 | Morgana la Fay
krásné! taky nechápu proč lidi nemají rádi bouřky, vždyť není nic lepšího než sledovat boj živlů a energie..
20.08.2007 12:24:00 | Meiv