Končim rok nevědomosti!
Anotace: zpátky ke štěstí
Končím rok nevědomosti, je to rok co odešel jsem z Cesty
Rok žil jsem vnější život, těšil se z falešnýho štěstí
Prachy, kámíci a jointy a pak lidská láska
Jak to všechno dopadlo?...je zbytečná otázka!
Potvrdil jsem si svoje a teď jdu silnější do boje
odcházím do své vnitřní školy, pryč od nepokoje
za vším dělám tlustou čáru, k oltáři usedám
Pravé štěstí je uvnitř, venku ho už nehledám
že Meditace už nepůjde, měl jsem velký strach
Můj Nejvyšší je odpuštění a minulost je prach.
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (1)
Komentujících (1)