Výbuch vědomí

Výbuch vědomí

Anotace: Když se to neudrží...

Silná bouře v mozku,
algoritmy nefungují,
rozletí se na části,
kamikadze se rojí.
Vystřelují myšlenky,
myšlenky temné, ostré jak bodavý nůž,
dělají řešeto z krásných ideálů!
Zborcení pravdy, rozkuchání lásky,
oduševnělost neznámý pojem.
Ve vědomí blitky proudí
v potoku krve zkažené,
v močůvkách zbylých z dobrosrdečnosti.
Neodvratně se to vše řítí
do propasti bezedné,
nekonečně hluboké,
na jejímž konci vytváří se,
absolutní NIC.

Není to temnota, ani prázdnota,
ani informace bez příjemce.
Není to vůbec nic.
Autor Foton, 20.08.2007
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí