Nový domov
Anotace: Napsáno během dvou minut... Nehmotné a přesto tak skutečné... Možná zmatené, hrozné.. Každý si o tom udělejte obrázek sami.
Chodit pořád po stejných cestách
a pak najít nové dveře
Je to jako najít nový začátek
jako objevit nepoznaná místa
uvnitř své hlavy
Jako zvednout kámen,
okolo kterého denně chodíte
...a nalézt krásu
Nalézt nový domov
Žít ve skutečné,
a ne vysněné realitě,
která nepodléhá osudu
A uvidět
...to místo ve své hlavě
...místo pod kamenem
...krásu a sny
...Nový domov
Komentáře (3)
Komentujících (3)