Kus mne
Úsměv, ten je můj!
Jak k sobě patříme,
jako voda a sůl.
Když je daleko,
stýskám si a žadoním.
Kde jsi, příteli? Je mne jen půl.
Při návratu jen se dívám,
prohlížím Tě a užívám.
Jak kouzelný a krásný,
duše pak tančí a tělo se chvěje,
miluješ mne a já Tebe.
Komentáře (7)
Komentujících (7)