Nevím jestli mě štve více
prázdný papír na stole
nebo to velké prázdno
co nehybně stojí v mé hlavě
vždyť ještě před chvilkou
pobíhala malá děcka sytě a plně tak hravě
Jenže ještě před chvilkou byl papír v šuplíku
než ho stačíš zavřít vše je jinak truhlíku