Příběh o vlasech jedné slečny
Anotace: ...já vím nesedí to...ale...je to tak
.
tak dlouho už nejsme přátelé
...uplakánku
ale ještě včera bych tě vzala kolem ramen
...a zítra to klidné znovu udělám...
padal mi kámen ze srdce
-mluvil jsi, ale já ti už nemusela rozumět
/ale nakonec stejně nikam nedoletěl
když jsme šli spolu oranžovou tmou/
nikdy jsem nebyla tak moc opuštěná
silnice hřála a hrála si
s mými kroky
tak trochu vratkou chůzí jsi mě vedl
nočními křivkami po krajnici
a já už ten pocit dávno znala
utekl večer
a dvě holky se toulaly tou samou cestu
každá sama a obě spolu
(ta třetí už neusínala bez naděje)
drobily smutek do chodníku
aby pak našly zase to co tak pracně zapomněly
ve svých propletených prstech
a v hořkých chutích staré lásky
o tolik jednodušší
než jiná slova
/ale stejně tak prázdné/
Přečteno 351x
Tipy 1
Poslední tipující: Ped111ro
Komentáře (4)
Komentujících (4)