Zrcátka pravdy
Anotace: Máte taky nějaké v koupelně? ;-)
Svědíš mě
na celém těle,
pravdo
Ne, neříkej,
že se mám opět
málo ráda
Já to tak necítím
Abys mi uvěřila,
hladím Ti záda
v mikromasáži
… a v zrcadle očí
se mění „Ti“ za „si“
Pravda
má vždycky dvě pole vidění
Teď řekni,
zrcadlíme se?
Nebo jsme věčné míjení?
Komentáře (5)
Komentujících (5)