Už přicházím
Anotace: když nemůžeš být s někým koho miluješ
Zase je ráno,
probouzím se tak sama,
ale ne už nadlouho,
zachvíli se obleču
a půjdu,
půjdu za tebou
a tam,
tam i zůstanu
u Tebe.
Vlak už přijíždí,
čekej má lásko,
jen pár hodin nás dělí
a pak budeme spolu,
jen pár němých svědků mít budeme
a svá těla zas spojíme,
tvé rty se dotknout mých,
v nich se probudím.
Můj poslední výdech mi otevře bránu k tobě
a já půjdu bez strachu,
až spočinu vedle Tebe.
Konečně v bílém budu,
v bílém a před Tebou
Komentáře (1)
Komentujících (1)