Nedovolený sen
Anotace: Do prdele, ten život je krásnej...
Když za deště otáčíš si parapletem,
často si den s nocí pletem
a dali jsme na oltář už všechno
i poslední náš svátek,
tak ať dál se volně otáčí ten tvůj kolovrátek...
Komentáře (3)
Komentujících (3)