Už neplač
Anotace: pro nej kámarádku
Sbírka:
Víla
Chtěl bych tě rozesmívat,
když do smíchu ti není,
na tvou tvář se dívat,
když slzy v usměv se mění.
Protože tě mám rád,
a tvé slzy mě bolí,
tvůj usměv dokáže hřát
tvé slzy jsou jak rány holí
Přečteno 638x
Tipy 2
Poslední tipující: Siréna
Komentáře (3)
Komentujících (3)