Anotace: ..
až dozní hudba na podivném světě,
až ti, co zůstali, chodit budou bosí
co se sněhem v nekonečném létě
co se sněhem počneme si...
***Jiří senior
PS: dík za typ, písnička je skvělá...:o)
13.09.2007 15:04:00 | j.c.
...to znám :) ...
...jen asi poslouchám jinačí hudbu ...
...ale to je přeci ouplně fuck ...
27.08.2007 21:24:00 | WhiteSkull
Sněží...
podivně tichá melodie...
netaje...
zůstává nekonečně žít...
možná se jenom
slabounce rozpije...
a možná ani ne...
právě, jak budeš
chtít...
:o)
Kouzelná...
jako od kouzelníčka...
27.08.2007 13:31:00 | Cecilka