Anotace: Pro vás.
náhodou je to pěkný. hold mi občas přijde, že si sem přijde pan Týfón a jemu podobní zanadávat, aby mu bylo líp, a pak si odběhne a nechá tady znejistělé autory, kteří začnou pochybovat o kvalitě svých děl... a to není dobrý ne?
30.08.2007 16:21:00 | Já Esther Ruth
Jsem okouzlen 0%
21.08.2007 12:08:00 | Jsem ten kdo jsem