Pročištění organismu
Sjel jsem po zábradlí
s blikajícím uchem
vytáčel zatáčky a sousedy
hrdelním jásotem
cítil se jako král
s rudým zadkem
Vychytal jsem pár much
odtrhal jim rogala
a udělal z nich
nový druh
cítil se jako tvůrce
přírodních divů
Cítím vaše myšlenky
vtahuji je do plic
vím co cítíte
a taky si myslím
že pro každý
lidský organismus
je někdy potřeba
cítit se jako vůl
Komentáře (13)
Komentujících (10)