Láska až za hrob
Anotace: V nemoci i ve zdraví,v bohatství i chudobě ... Není nic krásnějšího než žít, milovat, a zemřít spolu.
Topím se v tobě,
a cítím tě ve mně,
tiše se v sobě,
milujem jemně.
Stále jen spolu,
my poplujem temnotou,
padáme dolů,
jen my se svou nahotou.
čas si nás ochočí
právo v to majíce,
jen co se otočí
tři, čtyři měsíce.
Nic po nás nezbyde,
jen to co nesedne,
červům když mršiny,
snídají po sedmé.
Přečteno 990x
Tipy 5
Poslední tipující: ota.pé, Labanda, smaragd1
Komentáře (1)
Komentujících (1)