Nepochopení
NEPOCHOPENÍ
Slíbil jsi mi ráj,
místo toho na zemi je peklo,
propustku odtud,
dát jsi mi zapomněl
Jak dlouho ještě?
Vždyť nepoví mi to ani řeka,
když šumí,
říkáš stále,
že mě ještě něco čeká
a já ti nerozumím
Každý den ten samý kolotoč,
nikde žádná změna,
každý den stejný,
jako by dnes bylo včera
a já Ti stále nerozumím
Komentáře (1)
Komentujících (1)